opc_loader

Menu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes

Aanmelden

Suikervrij bolero ijs

INGREDIENTEN

° 4 eierdooiers
° 1 zakje bolero 9g
° 1 liter room
° 250g mascarpone

WERKWIJZE

° Klop het eigeel licht samen met bolero, gedurende 10 minuten
° Meng daarna het eigeel met mascarpone en de room,
  en mix tot een dikke crème
° Plaats de kom in de diepvriezer

www.bolero-instantdrinks.be

Met dank aan Stig Roar Skjelten voor het ontwikkelen van dit heerlijke recept.
Onder voorbehoud van alle rechten en zonder enige nadelige erkentenis

0,00

Uitverkocht

Fijn dat u voor onze bolero winkel kiest

Beoordelingen ()
Suikervrij bolero ijs heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Suikervrij bolero ijs
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items