opc_loader

Wensenlijst

  • Nederlands
  • English
  • Français

Gastenboek

Peter Zwart Hasselt 20-01-2022 05:24
Dankzij bolero drink ik elke dag 1,5 liter water en veel minder frisdrank. Super smaakjes en ook niet ongezond! Ook de kids krijgen op deze manier veel meer gezonde drank binnen!!!
Winne Wolfs Brasschaat 19-11-2021 20:49
Enkele weken geleden kocht ik samen met mijn vriend een pakket met alle smaken. Doel: 2 tienerdochters die te weinig drinken ( en ikzelf eigenlijk ook ?), een partner die veel frisdank drinkt, en een zoon die veel moet drinken omwille van een blaasprobleem.
Wel, ik moet zeggen dat dit FANTASTISCH is!!!! Hier staat constant een kan met Bolero-drinks klaar. We kiezen samen met de kinderen een smaak. Ze drinken er veel meer van. En ik ook. Ik merk dat dit veel beter is voor mijn lichaam. Wij zijn echt fan.
Groetjes Johan en Winne ( wellfitbeurs Mons)
Christel Coenye Ostende 18-10-2021 11:26
Ik vind het heel lekker sedertdien drink ik meer water heb het leren drinken door mijn zoon
Yolande Van der Elst Kalken 17-10-2021 14:27
Bolero is super lekker! Zelfs de kids zijn er dol op, hier gaat er geen dag voorbij zonder Bolero. Dankzij Bolero drinken de kids ook voldoende water (met een smaakje) op een gezonde manier!! En ik heb al een paar vriendinnen kunnen overhalen om ook Bolero te drinken. Het is een verslaving op een positieve manier :) !
Yolande
Virginia De Kegel Herdersem 12-10-2021 14:30
Ben zo blij dat ik dit gevonden heb. Ik dronk van s morgens tot s avonds pepsi max en dacht zelf dat ik een aspartaamvergiftiging had. Met deze drank heb ik geen nood meer aan Cola, integendeel. Eindelijk drink ik water, al is er dan nog steeds een smaakje aan. Maar ik kan met 1 zakje zeker 3 liter maken. En dan vind ik het nog zoet genoeg. Nu nog andere smaakjes uitproberen.
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles
REVIEWS
Peter Zwart 
Dankzij bolero drink ik elke dag 1,5 liter...
Winne Wolfs 
Enkele weken geleden kocht ik samen met mijn...
Mail een vriend

Tevreden?
Wij zouden het SUPER vinden als u ons zou aanbevelen bij uw vrienden, familie, sportclub, collega's, buren,...
Want enthousiaste en positieve mond aan mond reclame is het mooiste wat een firma zich kan wensen!

SPAARPUNTEN

Klik op de button rechts onderaan de pagina om je gespaarde punten te raadplegen

ZAKELIJKE INTERESSE

Het is mogelijk om zowel particulier als professioneel aan te kopen. Heeft u een feestje? Een opendeurdag? Een beurs? Een schoolfeest? Een evenement of een opbrengstactie gepland? Contacteer ons gerust voor een prijsofferte. Mogelijkheid tot verhuur van bolero drankendispensers.